Speed Buster Chiptuing - made in Germany

Nu kun je je gaspedaal bedienen via de app

De pedaal-app kan flexibel en individueel worden geconfigureerd

Speed-Buster gaspedaaltuningapp

Beschikbaar voor IOS en Android

De originele SPEED-BUSTER® pedalbox optimaliseert het signaal van het elektronische gaspedaal, hierdoor reageert het motormanagement sneller en voelt uw auto comfortabeler en sportiever aan. Met de gratis Pedalapp configureert u de pedalbox volledig naar uw wensen.


Eenvoudige installatie van de pedalbox

  • 1. Lokaliseer de gaspedaalsensor in de voetruimte. Deze bevindt zich direct bij het gaspedaal.
  • 2. Koppel de stekker los van het gaspedaal.
  • 3. Steek nu de stekker van de originele Speed-Buster pedalbox in de gaspedaalsensor.
  • 4. Daarna verbindt u de originele stekker met de pedalbox.
  • 5. Plaats vervolgens de pedalbox en de schakelaar op een geschikte plaats.
Speed-Buster Pedalbox Installation
Speed-Buster Gaspedal Box

Betere acceleratie

Snellere acceleratie en een meer directe reactie! Met één druk op de knop van de Pedalapp verandert u direct het temperament van uw auto.


Volledig eigen configuratie

Met behulp van de grafische gebruikersinterface kunt u het karakter van uw voertuig volledig volgens uw eigen inzicht en behoeften configureren.


Startblokkering

Bescherm uw eigendom tegen ongewenst gebruik. In de protectmodus is het onmogelijk om met uw auto weg te rijden. Als beveiliging is een zescijferige pincode vereist.


ECO-modus

Realiseer een daadwerkelijk brandstofverbruik doormiddel van de licht aangepaste karakteristieken en een niet merkbare vermindering van de brandstofispuithoeveelheid in het volledige belastinggebied.


Valet / Vermogensvermindering

U gebruikt uw krachtige voertuig niet alleen? Geen probleem. Verminder gewoon het vermogen van uw voertuig tot 10%. Zo kan uw voertuig bijvoorbeeld wel nog geparkeerd worden, maar er mee op de straat rijden is niet mogelijk

 

Alle functies in één oogopslag

Off

Als de pedalbox gedeactiveerd is, bevindt uw voertuig zich in de standaard toestand. De instellingen die standaard in uw voertuig aanwezig zijn, worden gebruikt.


ECO

U vindt geld besparen belangrijk? Dan is de ECO-modus iets voor u. Het progressieve instellingen vergemakkelijken niet alleen een soepele start, vooral in het stadsverkeer, maar vermindert ook het maximale brandstofverbruik bij het vol gas rijden.


Sport

Directe reactie en een betere acceleratie… dat is de sportmodus! De degressieve lijn biedt een volledig nieuw en directer reactiegedrag voor uw voertuig.


Individual

Naast de vooraf geprogrammeerde kant-en-klare modi, biedt de individuele modus de mogelijkheid om een willekeurig aantal zelf geconfigureerde karakteristieken op te slaan. Met de grafische editor kunt u de gaspedaal reactie en instellingen, binnen enkele seconden, volledig naar eigen in zicht instellen.


Kids

De Kids-modus biedt de mogelijkheid om de prestaties van uw voertuig te verminderen. Het maximaal te bereiken vermogen van het voertuig kan traploos worden ingesteld tussen 50% en 100% door middel van een schuifregelaar. De karakteristieke lijn van uw gaspedaal verloopt lineair over het hele bereik wat intuïtief rijden mogelijk maakt.


Protect

Bescherm uw eigendom tegen ongewenst gebruik. In de protectmodus is het onmogelijk om met uw auto te rijden. Het gaspedaal is volledig gedeactiveerd zodat gas geven niet mogelijk is.


Valet

In de valetmodus vermindert een van de drie knoppen "10%", "20%" en "30%" de prestaties van uw voertuig. Zo kan uw voertuig bijvoorbeeld wel nog geparkeerd worden, maar er mee op de straat rijden is niet mogelijk.


  • - Volledig versleutelde communicatie -
  • - Geen extra belasting voor de motor -
  • - Grafische mogelijkheid om de karakteristiek zelf vorm te geven -
  • - Oneindig aantal vermogensniveaus om uit te kiezen -
  • - Geen storende schakelaars in het interieur -

Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

+31 (0) 74-8511546

Tegen lokaal tarief - mobiel mogelijk afwijkend

NU CONFIGUREREN / BESTELLEN

Verzending binnen 24 uur Gratis verzending binnen 24 uur
30 dagen terugkeerbeleid 14 dagen geld retour garantie
Speed-Buster Service