Speed Buster Chiptuing - made in Germany

SPEED-BUSTER® GmbH & Co. KG

Welkom bij Speed-Buster

Over Speed-Buster ® Nederland

Wij van Speed-buster Nederland zijn sinds 2002 werkzaam op het gebied van auto tuning en weten daarom ook hoe belangrijk het is om onze klanten goede producten en goede service aan te kunnen bieden.
Ons team is een vooruitstrevend team van technisch geschoolde medewerkers.
U kunt bij ons uw SPEED-BUSTER® chiptuningboxen bestellen om deze zelf in installeren met behulp van de meeleverder, uitvoerige installatie handleiding. Ook kunt u bij ons terecht om de SPEED-BUSTER® chiptuningbox door ons in te laten bouwen. Dat doen we op onze locatie in Hengelo.

U vindt ons:

Speed-Buster Nederland / STEN Automotive
Industriestraat 215
7553CP Hengelo
Tel: 074-8511546
E-mail: info@speed-buster.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag
08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00 (vooraf telefonisch een afspraak maken)Over Speed-Buster ® Duitsland

Het hoofdkantoor is gevestigd in Sinzig am Rhein, waar bijna 30 medewerkers kunnen putten uit meer dan twee decennia ervaring en zo op competente wijze de dagelijkse zaken kunnen afhandelen, maar ook aan de toekomst denken. Met meer dan 1.000m² kantoorruimte en 1.500m² opslagruimte beschikt de locatie ook over een eigen ontwikkelingsafdeling en een hypermoderne productielijn waarop de tuningboxen volgens de EG-richtlijnen worden geproduceerd.

SPEED-BUSTER® verkoopt zijn tuningboxen wereldwijd in meer dan 50 landen en dit in groten getale. Onze klanten waarderen het label "Made in Germany" als garantie voor geperfectioneerde en hoogwaardige producten. Dit wordt ondersteund door onze dealersteunpunten, die over de hele wereld verspreid zijn. In tegenstelling tot de trend van veel concurrenten heeft SPEED-BUSTER® besloten om uitsluitend in Duitsland zelf te produceren. Dit stelt ons in staat om op elk moment gericht in te grijpen in het productieproces en zo de producten continu te verbeteren. De loyaliteit van onze klanten bevestigt deze beslissing keer op keer.

Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

+31 (0) 74-8511546

Tegen lokaal tarief - mobiel mogelijk afwijkend

NU CONFIGUREREN / BESTELLEN

Verzending binnen 24 uur Gratis verzending binnen 24 uur
30 dagen terugkeerbeleid 14 dagen geld retour garantie
Speed-Buster Service