Speed Buster Chiptuing - made in Germany

High-End Chiptuning rechtstreeks van de fabrikant "Made in Germany"

Uw voertuig kan meer dan u denkt!

Uw motor kan beter presteren

Benut het volledige potentieel van uw voertuig

Speed-Buster: Ihr Motor kann mehr

De meeste fabrikanten verkopen nu één en dezelfde motor met verschillende vermogensniveaus. Dit betekend dat alleen de software in de besturingseenheid verantwoordelijk is voor de daadwerkelijke prestaties. Op dit punt komt de tuningbox van Speed-Buster in actie, die u het extra vermogen van het sterkere model biedt... tegen een fractie van de prijs die de dealer in rekening brengt

Zelfs bij voertuigen met krachtige motoren beschikt de motor nog steeds over een aanzienlijke vermogensreserve. Dit om te voldoen aan de vereisten van de wereldwijde afzetmarkten met verschillende luchtdrukken, grenswaarden voor uitlaatgassen en brandstofverschillen. Waar het merendeel van de tuningboxen op de markt nog steeds met 1-2 kanaals-systemen werkt, is bij ons de ontwikkeling voor de toekomst al in volle gang. Voor bepaalde voertuigen zijn er al 5-kanaals-systemen beschikbaar die jaren vooruitlopen op de gebruikelijke vermogensverbeteringen in termen van ontwikkelingstechnologie.

Wanneer minder meer is

Een beslissing die voor u voordelig is

Speed Buster Chiptuing - weniger kosten, mehr ps
Leistungdiagramm - Beispiel Golf VII GTI TFSi

High-End kwaliteit

Door het optimaliseren van diverse sensorgegevens is een vermogenstoename tot wel 30% mogelijk. Dankzij het verhoogde koppel zijn brandstofbesparingen tot 15% mogelijk. Originele connectoren van de fabrikant en een waterdichte behuizing zorgen voor een eenvoudige montage en langdurige betrouwbaarheid. Met meerkanaals boxen, d.w.z. dankzij moderne microprocessoren, worden de gegevens van tot wel acht sensoren in realtime verwerkt, opnieuw berekend en doorgestuurd naar het motormanagenent systeem. Deze herberekend op basis van de voertuigspecifieke karakteristieken en optimaliseert meerdere motorparameters tegelijkertijd (geen echte raildrukverhoging). Alle SPEED-BUSTER® chiptuningboxen zijn geparametriseerd met speciaal ontwikkelde karakteristieke diagrammen, die exact zijn afgestemd op het betreffende voertuigtype. Onze tuningontwikkelaars gebruiken complexe testbankmetingen en testritten om de ideale instellingen voor elk voertuig te bepalen. Door het gebruik van originele stekkers en connectoren, is het mogelijk om de SPEED-BUSTER® chiptuningbox eenvoudig en zonder spore uit te bouwen. De SPEED-BUSTER® chiptuningset is daarna herbruikbaar. Tijdens de installatie is geen ingreep in de originele verzegelde motorbesturingseenheid nodig; de in de fabriek ingestelde parameters van de fabrikant blijven behouden. Na verwijdering van de tuningkit bevindt het voertuig zich weer in de originele staat van de standaard uitvoering.

Speed-Buster CTRs

Het High-End model van Speed-Buster. Met de smartphoneapp kunnen de vermogenskenmerken van uw voertuig worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Speed-Buster Chiptuning Box Plus
30% 
Tot 30% meer vermogen
  •   Tot 15 % brandstofbesparing
  •   2 jaar productgarantie

High-Tech uit Duitsland

Speed-Buster is technologieleider

  • meer dan 250.000 modules
  • 3.000 auto's in het programma
  • wereldwijd dealernetwerk
  • 1.000.000.000 testkilometers
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • Adrenaline inbegrepen

Onze ingenieurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van chiptuningsets. Door de decennia lang opgebouwde knowhow zijn wij niet alleen in staat om aan de normen van de automobielindustrie te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen. Met meer dan 1.000.000.000 afgelegde testkilometers voldoen onze sets aan de hoogste kwaliteitseisen. Om deze reden kunnen al onze klanten veilig en probleemloos van hun auto genieten.

Speed-Buster motorgarantie

Speed-Buster chiptuning garantie

De Speed-Buster® chiptuningbox heeft bovendien ook zijn eigen beschermingsmechanismen om de slijtage van de motor te verminderen

  • 2 jaar volledige garantie op de SPEED-BUSTER® chiptuningset

Nu configureren / bestellen 

Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

+31 (0) 74-8511546

Tegen lokaal tarief - mobiel mogelijk afwijkend

NU CONFIGUREREN / BESTELLEN

Verzending binnen 24 uur Gratis verzending binnen 24 uur
30 dagen terugkeerbeleid 14 dagen geld retour garantie
Speed-Buster Service